Am testat noul Volkswagen CC pe şoselele din România

Autor: Dan Vache acum 9 ani Test drive

Cel mai atrăgător model din gama VW a ajuns la a doua generaţie, după ce constructorul german a vândut peste 270.000 unităţi în lumea întreagă. Acest lucru confirmă succesul coupe-ului german care a cucerit prin formele fluide şi look-ul sportiv dat de designerii VW.

Noul CC vine cu câteva modificări majore la exterior iar acestea se pot vedea foarte bine în partea frontală unde putem zări o grilă nouă, blocuri optice faţă restilizate cu LED-uri integrate, şi un spoiler uşor redesenat. Toate acestea aliniază noul model la imaginea de marcă, remarcată prima dată pe VW Golf VI.

Spatele a suferit, de asemenea, câteva mici „operaţii” de la inginerii VW. Aceştia au montat stopuri noi, de asemenea cu tehnologie LED şi un spoiler care de data aceasta este profilat mai sportiv. Nu au renunţat nici la muchia ascendentă de pe lateral care pune accentul pe aspectul dinamic al maşinii. Toate aceste schimbări la exterior aduc un aer proaspăt şi modern noului coupe şi, în acelaşi timp, îl fac mai serios şi mai matur decât vechiul CC.

Pagini: 1 2 3 4Comentarii
Inchide