10 SUV-uri SH de cumpărat în România. Acum e momentul să loviţi în cont

Autor: ProMotor acum 5 ani Dosar & Analize

7. Lexus RX

O notă discordantă faţă de SUV-urile premium de până acum o face modelul japonez Lexus RX. Care, pe plan european, a avut cel mai mare succes în varianta de propulsie hibridă, Lexus RX 400h, lansată pe a doua generaţie.

Prima generaţie, însă, se numără printre cele mai accesibile oferte de SUV-uri premium second hand, oferind o fiabilitate remarcabilă la preţuri mult sub limita a 10.000 de euro. Probleme tehnice majore nu sunt cunoscute la acest SUV japonez cu o excelentă calitate a construcţiei, singurul dezavantaj fiind existenţa doar a unei versiuni de motorizare: un V6 pe benzină, cuplat la o cutie automată şi care are costuri de rulare şi de întreţinere măricele.

A doua generaţie Lexus RX a fost lansată în Europa în 2003, fiind vorba despre un SUV mai dinamic şi cu o tentă mai luxoasă şi mai high-tech (de altfel, mulţi au considerat că, la nivel calitativ, este peste SUV-urile premium europene). Varianta de motorizare hibridă este cea mai vânată, dar şi cea mai scumpă, oferind atât un consum rezonabil, cât şi cea mai bună fiabilitate din categoria SUV-urilor premium.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Comentarii
Inchide