Top 10 cele mai frumoase borduri de mașini. Au fost luate în considerare atât cele digitale cât și cele analogice

Autor: Marius Vișan 05 iun. 2020 Dosar & Analize

Interiorul unei mașini este incredibil de important. Mulți șoferi sunt preocupați ca mașinile lor să aibă un aspect excepțional la exterior, dar adevărul este că aceștia petrec mult mai mult timp în interiorul unui vehicul.

Interioarele mașinilor reprezintă un domeniu importan al companiilor din industria auto. Acesta s-a îmbunătățit simțitor în ultimul deceniu și nu doar pentru mașinile din categoriile considerate premium.

Intră în galeria foto

Unii producători auto și-au dat seama că o mașină a devenit o extensie a casei, asta prin prisma faptului că șoferii petrec mult timp în mașină, iar dacă este un vehicul pe roți asta nu înseamnă că ar trebui să călătorim într-o mare de plastic negru.

Din acest motiv, am făcut această listă prin care ne propunem să vă arătăm cele spectaculoase mașini din punct de vedere al interioarelor.

 1.Audi A8

Audi A8
Audi A8

Cei de la Audi produc interioare de calitate. Nu există o modalitate mai bună de a te bucura de un A8 decât din spate volanului. Cu excepția cazului în care nu vă place să conduceți. Pasagerii se pot bucuara de priveliște, dar și de sistemul de infotainment sau sistemul audio Bang & Olufsen.

2. Ferrari 812 Superfast

Ferrari 812 Superfast
Ferrari 812 Superfast

Concentrarea asupra aspectelor exterioare și a performanțelor generale lasă adesea interiorul pe plan secund în recenzii. Cu toate acestea, niciun producător de automobile nu face interioare precum Ferrari. Forma, complexitatea și materialele folosite fac foarte specială experiența de condus.

3. Lancia Trevi

Lancia Trevi
Lancia Trevi

Ne întoarcem puțin în timp cu acest bord care aparține modelului Lancia Trevi. Lancia Trevi, comercializată inițial ca Lancia Beta Trevi, a fost o mașină berlină, produsă între 1980 și 1984. Presa auto a vremii a fost reticentă la apariția acestui model, în special din cauza interiorului, descris drept „confuz” pentru șofer și „plictisitor” pentru pasager. Astăzi, creația lui Bellini arată foarte bine, deși s-ar putea să nu spunem același lucru dacă am fi nevoiți să o folosim.

4. Citroen GSA

Citroen GSA
Citroen GSA

Când vine vorba de tablouri de bord, nimeni nu o face mai bine decât Citroen. Sau cel puțin, nimeni nu a făcut-o, deoarece tablourile de bord ale Citroen nu sunt ceea ce erau înainte. De asemenea, de remarcat  la acest model este volanul cu o singură spiță, o idee care datează de pe vremea modelului DS din 1955.

5. Subaru XT

Subaru XT
Subaru XT

Subaru XT a fost un coupé cu 2 uși produs din 1985 până în 1991. Subaru XT a fost „binecuvântat” cu un stil care reușește să pară în continuare futurist, la mai bine de trei decenii de la lansare.

6. BMW i3

BMW i3
BMW i3

Cu tehnologiile remarcabile și soluțiile inovatoare, inclusiv materiale revoluționare precum fibra de carbon, BMW i3 a fost un simbol al dezvoltării BMW Group de la lansarea pe piaţă a modelului, în 2013.

7. Aston Martin Lagonda

Aston Martin Lagonda
Aston Martin Lagonda

Aston Martin Lagonda este o berlină de lux cu patru uși care a fost fabricată de producătorul auto britanic Aston Martin între anii 1974 și 1990. Un total de 645 de exemplare au fost produse.

8. Audi TT

Audi TT
Audi TT

Dezvăluit în 1998, Audi TT arăta aproape identic cu studiul de design TT apărut cu cu trei ani înainte. Frumusețea sa i se trage de la simplitatea cu care sunt organizate. Iese în evidență utilizarea accentelor de aluminiu la butoane și gurile de aerisire circulare.

9. Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159
Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159 este o mașină din clasa compactă fabricată de producătorul auto italian Alfa Romeo între 2005 și 2011. A fost introdusă la Salonul Auto de la Geneva din 2005, ca înlocuitor pentru 156.

10. Maserati Boomerang

Maserati Boomerang
Maserati Boomerang

Maserati Boomerang a fost o mașină concept proiectată de Giorgetto Giugiaro. Acesta a fost dezvăluit pentru prima dată la Salonul Auto de la Torino în 1971. Un exemplar s-a vândut la licitație în anul 2015 pentru aproape 3 milioane de lire sterline.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: carbuzz.com, retromotor.co.uk


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide