11 autobuze hybrid vor circula în Sinaia începând din 2020 – FOTO

Autor: Marius Vișan 04 dec. 2019 Mașini electrice

Cele 11 autobuze urmează să fie livrate în cursul anului 2020.

Comanda constă în opt autobuze Citaro K hybrid, cu lungimea de 10,63 m, prevăzute cu 2 uși, modele compacte, care oferă o bună manevrabilitate pe străzile aglomerate și înguste, respectiv trei autobuze Citaro hybrid, de 12,14 m, pentru o capacitate ridicată de transport.

Autobuzele  vor fi echipate cu camere video, Wi-Fi, sisteme GPS și e-ticketing și vor fi dotate cu rampă pentru persoanele cu dizabilități. Mijloace de transport asemănătoare care circulă deja în orașe europene precum Stuttgart, Cracovia și Essen.

„Mobilitatea urbană reprezintă un capitol important pentru creșterea calității vieții sinăienilor, iar un transport în comun ecologic menține un oraș sănătos. Mă bucur că licitația a fost câstigată de o companie cu renume mondial pentru produsele de top.”, a declarat Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide