Cursă Porsche Taycan vs Tesla Model S pe autostrada fără limită de viteză. Ce mesaj a primit în bord la 250 de km/h? VIDEO

Autor: Promotor 11 dec. 2019 Mașini electrice
Cursă Porsche Taycan vs Tesla Model S pe autostrada fără limită de viteză. Ce mesaj a primit în bord la 250 de km/h? VIDEO

În timp ce majoritatea fanilor mașinilor electrice sunt bucuroși că Porsche a decis să fabrice un vehicul cu baterii, fanii Tesla au creat deja o rivalitate care probabil se va intensifica cu timpul.

Videoclipul de mai jos este un alt exemplu care îi va face mândri pe fanii mărci americane. Probabil este prima dată când Porsche-ul electric a întâlnit o Tesla Model S 100D, într-o întrecere pe un drum public. Mai exact, pe o porțiune din Autobahn.

Primele informații despre acestea întrecere neoficială ar fi că Taycan se întâlnește cu Tesla atunci când modelul german mai are doar 32 km autonomie. Taycan ajunge la viteza de la 250 km / h, iar Model S a depășit această viteză. În timă ce Taycan încearcă să ajungă din urmă Tesla, pe bord îi apare mesajul că bateria trebuie reîncărcată urgent.

Aceste viteze sunt absolut legale în unele țări, așa că nimeni nu încalcă legea în clipul de mai jos.

În comentarii, fanii Porsche și  Tesla se contrazic privind care dintr modele este mai bun, iar fanii Tesla spun că Taycan ar trebui să țină cont că autonomia este mai mică. Pe de altă parte fanii Porsche susțin că Taycan ar fi putut câștige dacă ar fi avut o autonomie mai mare datorită performanțelor sale superioare.

Având în vedere că nu a existat o întrecere oficială este greu de spus care din cei doi concurenți ar fi câștigat dacă ar fi avut bateriile complet încărcate.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide