Prețuri în România pentru Renault ZOE: Noul model va fi disponibil în trei versiuni de echipare

Autor: Marius Vișan 21 ian. 2020 Mașini electrice

Noul Renault ZOE este disponibil pentru comenzi în România. Cea mai accesibilă versiune (LIFE) costă 30.350 de euro (TVA inclus), iar cea mai scumpă variantă (INTENS) ajunge la 33.250 de euro (TVA inclus).

A treia generație a modelului oferă dotări specifice segmentului superior. La exterior, Renault ZOE are aceleași liniile fluide şi design-ul modern caracteristic, în timp ce interiorul are panoul de bord și tabloul de bord complet reproiectate pentru un confort îmbunătățit. Elementul central este ecranul de 10 inci, iar Renault extinde gama de echipamente inovatoare și servicii conectate Renault EASY CONNECT.

Sistemele de asistență, sistemul multimedia Renault EASY LINK, noul mod de rulare care ușurează condusul în oraș, toate sunt concepute pentru a face condusul zilnic mai plăcut.

GALERIE FOTO

Din punct de vedere tehnic ZOE vine cu o baterie de 52 kWh, care oferă autonomie de până la 395 kilometri WLTP și vine cu posibilitatea de încărcare la o conexiune de tip DC (curent continuu).

Clienții din Romania pot opta intre trei niveluri de echipare (Life, Zen şi Intens) şi două motoare (R110 şi R135). Restul dotărilor cuprind E-Shifter cu modul B care asigură un confort sporit la condusul în oraș, frâna de parcare automată cu funcția Auto Hold, cardul de pornire cu funcție de tip hands free, precum și farurile Full LED și luminile de zi LED

Lista de prețuri:

  • Nivel de echipare LIFE cu motor R110 – 30.350 de euro (TVA inclus)
  • Nivel de echipare ZEN cu motor R135 – 32.250 de euro (TVA inclus)
  • Nivel de echipare INTENS cu motor R135 – 33.250 de euro (TVA inclus)

În 2019, ZOE a fost cel mai vândut model electric Renault, cu 48.269 de unități pe tot parcursul anului 2019 și aproape 4.853 doar în luna decembrie 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide