Producătorul auto care oferă clienților electricitate gratuită timp de un an. Valabil și pentru mașinile vândute în România

Autor: Marius Vişan acum 4 săptămâni Mașini electrice

Volvo introduce în România campania globală „Free Electricity”. Prin intermediul ei, clienții care achiziționează până la 30 septembrie 2020 unul dintre cele 6 modele plug-in hybrid Volvo beneficiază de un an întreg de electricitate gratuită.

Oferta este valabilă atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, scopul campaniei fiind de a încuraja șoferii să mențină încărcată bateria hibridă a mașinii.

Clienților care beneficiază de ofertă le vor fi calculate costurile pentru încărcarea lunară începând cu august 2020, iar rambursarea se va face la finalul perioadei de 12 luni. Cantitatea de energie utilizată de fiecare client este monitorizată prin intermediul unei aplicații. Aceasta înregistrează energia consumată de mașină și permite șoferului să verifice procesul de încărcare a bateriei auto prin intermediul telefonului.

Producătorul auto își propune să încurajeze electrificarea

Pentru cele 6 modele Volvo Plug-in Hybrid cumpărate în perioada de ofertă, platforma va informa șoferii cu privire la statusul consumului de electricitate de pe durata celor 12 luni. De asemenea, noile funcționalități Volvo on Call sunt disponibile pentru toate modelele Volvo plug-in-hybrid asamblate pe platformele SPA și CMA vândute după 2015, în cele 47 de țări de pe glob unde operează Volvo on Call.

Volvo Cars a fost primul producător auto care a luat decizia de a merge spre electrificarea completă și un viitor mai sigur pe termen lung. Este deja lider de piață în vânzările mașinilor plug-in hybrid, care constituie aproape 25% din vânzările totale ale companiei în Europa.

În următorii cinci ani, Volvo va lansa o serie de autoturisme complet electrice, dorindu-și ca până în 2025 mașinile integral electrice să aibă o pondere de 50% din vânzările globale, iar restul mașinilor vândute să fie de tip hybrid. Prima mașină complet electrică, XC40 Recharge P8, va intra în producție la sfârșitul acestui an la Gent, în Belgia.

Fiecare model Volvo din gama actuală include o opțiune de reîncărcare, de la SUV-ul compact XC40 până la mașinile din seria 60 și SUV-ul XC90.

Intră în Galeria Foto

Producătorul auto care oferă electricitate gratuită timp de un an. Valabil și pentru mașinile vândute în România
Producătorul auto care oferă electricitate gratuită timp de un an. Valabil și pentru mașinile vândute în România

Sursa foto: Netcarshow.com


Comentarii
Inchide