SUV-ul electric Jaguar I-Pace are un sistem multimedia nou

Autor: Marius Vișan 24 iun. 2020 Mașini electrice

I-Pace este primul Jaguar echipat cu noul sistem multimedia Pivi Pro. La fel de intuitiv de utilizat ca un smartphone, Pivi Pro este rapid și agil, cu navigație EV îmbunătățită, care poate indica dacă stațiile de încărcare din apropiere sunt disponibile sau ocupate, costul încărcării și cât durează încărcarea (în funcție de piață). Pe lângă acesta modelul include acum și mai multe tehnologii, astfel încât condusul unui vehicul electric să fie mai simplu și mai plăcut.

Intră în galeria foto

Noul sistem multimedia Pivi Pro are un ecran HD cu diagonala de 12,3 inci, ecranele tactile superior și inferior, cu diagonala de 10, respectiv 5 inci. Există butoane rotative haptice, multifuncționale, corelate cu grafica clară, simplă și modernă, pentru a oferi utilizatorului o experiență autentică și intuitivă.

Sistem multimedia nou are o structură intuitivă

Inspirat de smartphone-uri, Pivi Pro este ușor de utilizat. Datorită bateriei de rezervă încorporate, inițializarea sistemului de navigație durează numai câteva secunde. Meniul nou cu structură plană și intuitivă asigură utilizarea ușoară a sistemului, prin accesarea cu o singura atingere a funcțiilor uzuale.

Sistemul de navigație reproiectat înjumătățește numărul de pași necesari pentru setarea unei destinații, reducând distragerea atenției șoferului, iar clienții pot avea o imagine tip panoramă și mări sau micșora harta cu degetele, la fel ca pe un smartphone.

I-Pace include în prezent și un suport de încărcare wireless, disponibil opțional, amplasat sub consola centrală. Încărcarea wireless include și un amplificator de semnal, iar Pachetul Smartphone cu Apple CarPlay este disponibil în echiparea standard. Tehnologia Bluetooth permite sincronizarea simultană a două dispozitive.

I-Pace are în standard un încărcător de 11 kW încorporat

Acesta asigură clienților accesul la sursele de alimentare cu tensiune trifazice, ce permit o încărcare mult mai rapidă. La o astfel de stație de alimentare de 11 kW, bateria se încarcă într-o oră cu un curent care permite parcurgerea a 53 km.

Pe piețele unde nu este disponibil un curent trifazic, stațiile de 7 kW garantează, de asemenea, o încărcare competitivă și asigură într-o oră încărcarea bateriei cu un curent care permite parcurgerea unei distanțe de 35 km, iar încărcarea completă durează 12,75 ore. Î

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: JLR


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide