FOTO cu două camioane Tesla Semi după testele din Alaska. Sunt prea cool pentru a purta folie camuflaj

Autor: ProMotor 24 mart. 2020 Mașini electrice

Tesla Semi este un cap tractor cu patru motoare electrice și autonomie de 800 de kilometri. Acesta a fost prezentat încă din anul 2017, iar deocamdată ele se află în faza de testare.

Două portotipuri Tesla Semi au fost fotografiate recent, în SUA, în timp ce erau transportate pe platformă.

Se bănuiește că ele au fost testate în Alaska, unul dintre camioane având numere de înmatriculare din această țară. Ambele exemplare erau extrem de murdare, ceea ce poate reprezenta o folie camuflaj naturală cu care sunt de obicei acoperite mașinile aflate în faza de testare. Ambele prototipuri au fost văzute în Oregon, probabil în drum spre sediul Tesla din California.

În ianuarie, Tesla le-a transmis celor care au rezervat camioane Semi că testele de iarnă vor începe curând pentru a valida performanța acestora în condiții de vreme rece și condiții de tracțiune scăzută.

Tesla a prezentat pentru prima dată Semi în 2017 cu promisiunea de a începe producția în 2019. Acest lucru nu s-a întâmplat și, la cea mai recentă actualizare, Tesla a spus că va începe să producă Semi în număr limitat în acest an. Rămâne de văzut dacă coronavirusul va avea impact asupra acestor planuri, dar cu siguranță acest lucru se va întâmpla.

Când a fost dezvăluită prima dată, Tesla a spus că Semi va avea o autonomie de 804 km în condiții de autostradă atunci când încărcătură va fi de 36,2oo de kg. Cu toate acestea, planurile lui Elon Musk pentru Semi au devenit mai ambițioase în ultimii ani și el promite acum că autonomia va ajunge la 965 de km.

Galerie foto cu Tesla Semi

Tesla Semi este un cap tractor cu patru motoare electrice și autonomie de 800 de kilometri. Acesta a fost prezentat încă de anul trecut, iar deocamdată ele se află în faza de testare. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide