Noua Toyota RAV4 Plug-In Hybrid oferă o autonomie electrică suficientă pentru naveta zilnică – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 15 ian. 2020 Mașini electrice

După ce a avut debutul mondial la Salonul Auto din LA 2019, modelul Toyota RAV4 Prime a fost acum dezvăluit și cu specificațiile europene.

În Europa, modelul va fi comercializat ca Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, dar, în afară de nume, specificațiile vehiculului sunt aceleași ca ale modelului american. Rav4 Plug-in Hybrid combină puterea și eficiența într-un pachet atractiv. Primul Rav4 hibrid plug-in dispune de cele mai noi tehnologii pentru vehicule hibrid-electrice oferite de Toyota.

GALERIE FOTO

Oferind o putere combinată de 302 CP dintr-un motor pe benzină Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri și un motor electric montat pe spate, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid poate sprinta de la 0 la 100 km / h în 6,2 secunde. Mai mult, Toyota spune că emisiile de CO2 sunt mai mici de 29 g / km, în conformitate cu standardul WLTP,  valoare mai mică decât a oricărui SUV hibrid AWD cu sistem plug-in din segmentul D.

Autonomie electrică de 65 km

Bazat pe platforma GA-K a Toyota, RAV4 PHEV are o baterie litiu-ion situată sub podea pentru a aduce avantaje dinamice. Cei de la Toyota nu menționează capacitatea acesteia, dar spun că permite o autonomie de conducere mai mare de 65 km conform WLTP. SUV-ul poate atinge o viteză maximă de 135 km / h folosind doar energie electrică, astfel încât, teoretic, naveta zilnică ar putea fi făcută fără a folosi motorul cu ardere internă.

Capacitatea de încărcare a portbagajului este de 520 litri, bateria fiind responsabilă pentru o reducere cu 60 litri a spațiului total.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid este ușor de recunoscut datorită finisajului exterior în două tonuri, barei de protecție cu un look mai sportiv, logo-ului de culoare albastră, precum și a noilor jante de 18 și 19 inci.

În interior, PHEV câștigă noi modele de tapițerie cu un aspect sportiv, ecran tactil multimedia de 9 inci cu integrare smartphone Apple CarPlay și Android Auto, scaune față și spate încălzite, hayon electric, acoperiș panoramic, afișaj head-up și multe altele.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid va fi pus în vânzare, în Europa, în a doua jumătate a anului 2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide