Honda va prezenta noul HR-V la Salonul Auto de la Paris 2014

Autor: Tudor Rus 10 sept. 2014 Știri auto

La debutul său din 1999, Honda HR-V şi-a dorit să îmbine caracteristicile de SUV oferite de fratele său mai mare CR-V cu manevrabilitatea şi economia de combustibil specifice unui vehicul de clasă mică. De aici şi numele HR-V, abrevierea pentru Hi-rider Revolutionary Vehicle.

Honda va prezenta la Salonul Auto de la Paris 2014 o propunere de SUV de mici dimensiuni pentru piaţa din Europa, denumită generic „prototip” în comunicatul de presă.

La o privire mai atentă, se poate observa faptul că vorbim despre un model care se seamănă foarte multe cu Honda Vezel, SUV-ul dezvoltat pe platforma tehnică a lui Jazz, menit să concureze cu Nissan Juke şi Opel Mokka.

Honda pune accent pe liniile de coupe imprimate designului afişat de micuţul SUV, care, spun oficialii japonezi, nu influenţează cu nimic caracterul practic oferit de habitaclu. Mai mult, rezervorul de combustibil este poziţionat central, pentru o mai bună gestionare a spaţiului în timp ce scaunele Honda Magic Seats completează pachetul versatil oferit de interior.

Deocamdată Honda nu dezvăluie alte informaţii legate de SUV-ul ce va debuta la Paris 2014, însă vă vom ţine la curent cu noutăţile, pe măsură ce vom avea mai multe detalii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide