Logan creştere de vânzări în Rusia

Modelul Logan produs de Renault Logan tinde să devină unul din automobilele foarte populare, de curând intrând în Top 5 vânzări cu o creştere mai mare decât a pieţei.

Logan creştere de vânzări în Rusia Logan creştere de vânzări în Rusia

Primele patru automobilenoi în topul popularităţii în Rusia în primele 7 luni, evident,sunt automobile Lada: Priora, Lada 2105/2107, Samara ,Kalina. Însă modelul RenaultLogan are meritul ca în ultima lună să ia faţa lui Ford Focus,vânzările crescând faţă de aceeaşi perioadă a anului trecutcu 15%, până la 35.211 unităţi. În tot acest timp piaţa aavansat cu 9%, până la 963.688 unităţi, conform MEDIAFAX.

Modelul Loganeste de altfel de departe cel mai de succes al grupului Renault înRusia. La nivelul întregii game, grupul francez s-a plasat pe loculal cincilea în intervalul ianuarie-iulie, cu 50.801 de maşinivândute, în creştere cu 17% de la 43.264 unităţi în urmă cu un an.Raportat la Logan, Sandero nu se apropie deloc de nivelul de popularitate alversiunii în 3 volume, în cele 7 luni fiind vândute doar 6.128unităţi.

SecretulLogan-ului constă tot în programul de înnoire pe care statul rusl-a demarat în luna martie. Astfel se acordă pentru o maşinăveche1.200 euro la achiziţia uneia noi. Programul dispune defonduri de 11,5 miliarde de ruble (277 milioane de euro) şi esteprogramat să se încheie la finele lunii noiembrie.