MINI Countryman Zburător în România

Prezentarea oficială pe piaţă a noului MINI Countryman în 19 septmebrie în România va fi marcată de lansarea unui model MINI Countryman Zburător, un proiect al unui artist român, Alex Mirea.

MINI Countryman Zburător în România MINI Countryman Zburător în România

MINI Countryman deschide un nou segment important pentrumarca britanică. Primul cross-over al mărcii oferă înpremieră un sistem de tracţiune integrală, patru uşi, un plussemnificativ de spaţiu şi noi concepte inovative la interior precumMINI Central Rail sau MINI Connected care permite folosirea uneiserii de aplicaţii speciale în maşină, precum Web Radio, comunicarecu Twitter sau livrare de ştiri printr-un reader RSS.
Proiectul lui Alexandru Mirea, MINI Countryman Zburător, îşipropune să surprindă o parte din valenţele noului model şi alemărcii: extrovertit, unic, îndrăzneţ. Modelul creat de artist preiaforma MINI Countryman şi îi adaugă două aripi mari, inspirate dinlogoul mărcii.
"MINI Countryman se doreşte a fi maşina dedicată evadării din oraşşi pentru asta zborul este cea mai bună şansă. Am renunţat la motordorind să subliniez ideea de emisii reduse de CO2. Modelul meu vafi propulsat de 4 oameni - aceasta este tracţiunea mea integrala,"a explicat Alex Mirea.
"MINI este una din puţinele brand-uri pentru care o astfel de joacăcreativă este complet firească. Aceasta spune mult despre imagineamărcii noastre," explică Alexandru Şeremet, corporatecommunications manager BMW Group România.
Proiectul va culmina pe 19 septmebrie cu o tentativăinedită de zbor. Pentru acest test au fost invitaţi 4 jurnalişti -Tudor Bratu (ProMotor), Cristina Chipurici (Pyuric, bloger),Georgiana Mitroi (The One) şi Nono Semen (ProFM). Povestea MINIZburător poate fi descoperită pe www.facebook.com/MINI.Zburător.
Campania MINI Countryman este marcată de multe elemente inovative.Se evidenţiază de asemenea o serie de instalaţii out-door unice.Cea mai spectaculoasă este zona de drive-in movie de la BăneasaMall, unde un MINI Countryman de dimensiuni reale a fost instalatpe peretele vertical al cinematografului.
Cel mai nou model MINI, al patrulea din gamă, este deja disponibilpentru comenzi şi are programat debutul în showroom pe 19septembrie. Preţul de început este de 21142 Euro cu TVA pentruversiunea MINI One care dezvoltă 98 CP cu un motor pe benzină depatru cilindri. Noul model va fi disponibil în cinci variante demotorizări, trei pe benzină şi două diesel. Cele mai puternicepropulsoare (Cooper D, patru cilindri în linie şi 112 CP, şi CooperS, patru cilindri în linie şi 184 CP) pot fi echipate şi cusistemul de tracţiune integrală ALL4.