Mitsubishi XR-PHEV Evolution, gata să fie pilotat în Gran Turismo 6

Autor: Oraan Mărculescu 02 iun. 2014 Concepte auto

Duetul german BMWVolkswagen are acum un concurent acerb în Mitsubishi, cel puţin în lumea virtuală proiectată de simulatorul Gran Turismo 6.

Japonezii au răspuns provocării lansate de Sony şi propun conceptul XR-PHEV Evolution, un exerciţiu de design, încărcat de agresivitate.

La prima vedere conceptul XR-PHEV Evolution pare un SUV XR-PHEV (concept prezentat de Mitsubishi la Salonul Auto Tokyo 2013) turtit şi adaptat la cerinţele din motorsport, cu ajutorul unei siluete de atlet, conform oficialilor Mitsubishi. Dar despre aspectul dominat de muchii şi forme ascuţite vă puteţi face o impresie singuri, răsfoind imaginile din galeria foto.

Japonezii continuă să-şi laude progenitura virtuală, care va fi propulsată în Gran Turismo 6 de un sistem hibrid plug-in cuplat cu o transmisie automată cu opt rapoarte desemnată să direcţioneze resursele către cele patru roţi, pentru o manevrabilitate impecabilă.

Noi tindem să-i credem pe cuvânt până la proba contrarie, sau până punem mâna pe un joystick şi vedem de ce e în stare Mitsubishi XR-PHEV Evolution.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide