Hot  Premieră italiană: Ferrari SA APERTA

Ferrari SA APERTA, sau versiunea cabrio a seriei limitate 599 GTO. Evident şi SA APERTA va fi tot o seie limitată, de aici şi aerul ultra exclusivist al modelului.

Premieră italiană: Ferrari SA APERTA Premieră italiană: Ferrari SA APERTA

FerrariSA APERTA va fi atracţia principală a standuluiconstructorului din Maranello la salonul de la Paris care ăşideschide porţile peste câteva zile. SA APERTA se va bucurade o producţie de doar 80 de unităţi, iar modelul sedoreşte un tribut adus Pininfarina şi celor 80 de ani împliniţi decasa italiană de design. Evident că toate exemplarele sunt dejavândute. Particula SA din denumirea modelului aduce unomagiu stâlpilor casei de design, Sergio şi AndreaPininfarina. Creaţia celor doi se identifică pe alocuri cucele mai mari succese ale constructorului din Maranello.

Un pur roadster cu propulsor V12 care dezvoltă 670CP. SA APERTA este prevăzut şi cu un soft top firav, utilîn condiţiile în care vremea chiar se supără. Un alt superlativFerrari pe care îl putem doar admira în imagini, mai existăposibilitatea unei plimbări până în capitala Franţei pentru aadmira bolidul în standul Ferrari. Dar doar atât.