Abarth 500C şi Punto EVO lansate la pachet

Gama Abarth s-a mai îmbogăţit cu două noi modele Abarth 500C şi Punto EVO, automobile care nu oferă performanţe nemaiîntâlnite, dar au un spirit unic.

Cele două nu sunt noutăţi absolute, ci evoluţii foarte interesante ale modelelor deja existente. Cea mai interesantă propunere este Fiat 500C, care în ciuda faptului că este un cabriolet cu priza la reprezentantele sexului frumos în versiunea standard, sub amprenta Abarth pare mai agresiv decât modelul coupe. Cel puţin în combinaţia de culori alb cu negru se prezintă de-a dreptul macho şi are marele avantaj că datorită acoperişului neconvenţional are aceeaşi rigiditate şi o masă nu mult mai mare decât 500 Abarth cu plafon metalic.

Puterea provine de la acelaşi 1.4 Turbo care oferă 140 CP, dar există semne că va exista şi o versiune Essesse pentru cei care vor şi mai multă putere. Acest model poate fi comandat atât cu o cutie manuală cu 6 rapoarte cât şi cu una robotizată cu 5 rapoarte. În versiunea de faţă acest model atinge 100 km/h în 8,1 secunde, nu prea impresionant, şi o viteză de 205 km/h. Preţul nu este însă prea încurajator, în Italia acest model fiind propus la 21.000 euro, sau 22.700 euro în versiunea bicoloră.

Abarth Punto EVO este cealaltă propunere, dar este mai puţin interesantă din simplul motiv pentru că în clasa sa motorul 1.4 Turbo Multiair cu cei 165 CP este o inimă cam prea slabă pentru a face faţă aprigei concurenţe. Va exista şi o versiune Essesse care va oferi 175 CP, dar totuşi raportat la liderii clasei este destul de puţin. Preţul acestui model va fi de 19.400 euro, iar vânzările vor începe în luna Iulie a acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.