Abarth va avea un model propriu

Recent renăscută de către Fiat, Abarth vine cu o propunere interesantă pentru anul 2011: un model sport propriu, bazat pe şasiul de Lotus Elise.

Abarth va avea un model propriu Abarth va avea un model propriu

Chiar dacă posibilitatea unui automobil construit direct sub numele Abarth a fost exclusă de către oficialii Fiat, britanicii de la Autocar au aflat de la surse din interiorul Lotus, că Abarth va folosi platforma tehnică a viitoarei generaţii Elise pentru construirea propriului model. Noul Lotus va apărea în 2010, iar un an mai tărziu, fratele italian îşi va face debutul cu un nou motor revoluţionar.

Cu o putere de peste 240 CP, propulsor amplasat central, supraalimentat cu injecţie directă şi o greutate de doar 900 de kilograme, viitorul model Abarth se anunţă de pe acum ca o adevărată mică bombă pe roţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.