Al doilea teaser cu BMW M5

Aşa cum au promis, cei de la BMW ne mai dau o porţie de informaţii azi, 4 martie. Care nu fac altceva decât să ne sporească interesul şi curiozitatea pentru cel mai cunoscut sedan supersport.

Despre primul teaser oficial cu BMW M5 putem spune că a fost doar... o umbră. O maşină trecând în viteză pe lângă camera de filmat, într-un tunel - evident că e imposibil să remarci altceva decât zgomotul motorului, nu?

Acum, însă, aşa cum au promis, cei de la BMW revin cu un teaser adevărat, în care suntem gratulaţi cu imagini din teste de iarnă cu viitorul BMW M5. Un sedan business care se transformă într-un supercar la simpla apăsare a unui buton - este ceea ce ne spune Dr. Kay Siegler, preşedintele diviziei Motorsport.

Până când vom afla mai multe despre noul BMW M5, vă lăsăm să savuraţi acest nou teaser video.

Teaser pentru noul BMW M5 de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.