Premiera  Audi TT facelift

Audi TT se prezintă cu un facelift, care deşi poate fi numit subtil, este mai mult decât ne aşteptam iniţial şi vine şi cu modificări tehnice interesante.

De la Audi, un constructor care nu se prea abate de la imaginea de marcă, nu ne aşteptam prea mult în privinţa acestui facelift la Audi TT. Surpriza a fost că la Ingolstadt chiar s-au adus modificări estetice sportivei, observabile chiar şi de cei cu ochii mai puţin formaţi pentru detalii. Nu se abate în nici un fel de la imaginea originala, dar se vede că modelul are spoilere noi (cel mai evident schimbarea se constată la versiunea TTS) şi că noua grilă are accentuate de data asta lamelele orizontale.

De asemenea, la schimbarea de aparenţă contribuie şi inelele cromate din jurul proiectoarelor, noile faruri adaptive cu xenon şi poziţii cu LED-uri, plus blocurile optice spate modificate. Tot la partea posterioară se observă că evacuările sunt ceva mai ample, accentuând impresia de forţă şi că difuzorul a fost uşor extins. Cu acest facelift vor fi introduse şi noi culori: Scuba Blue, Oolong Gray, Volcano Red şi Dakota Gray. Şi interior beneficiază de o îmbogăţire a paletei cromatice prin introducerea tapiţeriilor Nougat Brown, Titanium Gray şi Garnet Red.

În materie de motorizări, faceliftul coincide cu o mărire a puterii motorului 2.0TFSI. Nu este un plus spectaculos, motorul dezvoltând acum 211 CP, în schimb cuplul acestui motor a crescut cu 70 Nm, ceea ce ar trebui să se simtă în lumea reală. Pe hârtie acest motor cuplat la o cutie manuală cu şase trepte atinge 100 km/h în 6,1 secunde (cu 0,5 secunde mai repede decât motorizarea de 200 CP anterioară) şi are un consum mediu de 6,6 litri la 100 km parcurşi

Restul motorizărilor rămân neschimbate , iar preţul de pornire va fi de 32.000 de euro în Germania. Lansarea pe piaţa se va face în luna iulie, deşi prima înfăţşare se consemnează la Salonul de la Leipzig.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.