Bentley Continental GTC ediţii speciale pentru SUA

Bentley lansează special pentru americani două versiuni ale cabrioletului Bentley Continental GTC, denumite misterios 80-11.

Bentley Continental GTC ediţii speciale pentru SUA Bentley Continental GTC ediţii speciale pentru SUA

La Bentley Continetal GTC 80-11 ne-a atras atenţia, evident, indicativul 80-11 care pare un fel de indicativ pentru un avion de vânătoare sau un cod secret al unui agent britanic. Nu este însă nici una nici alta, ci explicaţia este mult mai simplă şi neinteresantă, fiind vorba de 80 de unităţi care vor fi oferite ca model 2011.

Două versiuni există cea normală GTC şi cea GTC Speed, fiecare diferenţiindu-se una de altă prin putere şi specificaţii. Faţă însă de GTC 2010 şi GTC Speed 2010, aceste versiuni vin cu jante noi cu dimensiunea de 20 inch, versiunea de bază având unele cu 14 spiţe, iar cea GTC împrumutându-le de la Supersports. De asemenea se diferenţiază prin noua culoare Midnight şi acoperişul textil gri închis, plus un capac de rezervor special desenat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.