BMW M3 Frozen Grey Special Edition

BMW sărbătoreşte 25 de ani de prezenţă a modelul BMW M3 ocazie cu care oferă M3 Frozen Grey, o ediţie specială, dar în primul rând foarte profitabilă pentru bavarezi.

BMW M3 Frozen Grey Special Edition BMW M3 Frozen Grey Special Edition

BMW M3 se apropie de cea de-a 25-a aniversare de la lansarea primei generaţii pe piaţa americană. Pentru a marca momentul BMW a pus la cale chiar şi un teaser cu acest model, crescând foarte mult aşteptările. Din păcate , modelul lansat nu este chiar atât de special încât să se justifice efortul de a pregăti printr-o acţiune de teasing prezentare propriu-zisă.

Lucrul cel mai special, aşa cum spune şi numele versiunii, este vopseaua Frozen Grey, care este de fapt gri grafit cu accente mate. Este singura şansă de a avea o astfel de culoare pe un BMW. De asemenea, la capitolul caracteristici unicate vom trece şi interiorul Fox Red & Black din piele Novillo, care parcă nu este la fel de special ca şi nuanţa exterioară.

Cam aici se termină însă înşiruirea elementelor pe care un client la va primi, dacă îşi cumpără această ediţie specială, restul fiind o însumare a celor mai interesante dotări ale gamei M3. Vorbim astfel de Competition Kit, care înseamnă o suspensie mai fermă, coborâtă cu 10 mm, jante pe 19 inchi speciale şi standard Electronic Damping Control, adică un modul care permite controlul precis al suspensiei.

Motorul nu vine însă cu nici un fel de creştere a puterii sau optimizare şi este cuplat la transmisia DCT. BMW pune acest model la bătaie la un preţ de 77.600 $, adică mai mult cu 19.200$ decât versiunea standard şi cam cu 9.000 dolari mai mult un model similar dar fără vopseaua specială. Nu vor fi însă oferite decât 30 de unităţi, dar totuşi vorbim de un model cam prea scump pentru ce oferă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.