BMW M3 Frozen Grey Special Edition

BMW sărbătoreşte 25 de ani de prezenţă a modelul BMW M3 ocazie cu care oferă M3 Frozen Grey, o ediţie specială, dar în primul rând foarte profitabilă pentru bavarezi.

BMW M3 Frozen Grey Special Edition BMW M3 Frozen Grey Special Edition

BMW M3 se apropie de cea de-a 25-a aniversare de la lansareaprimei generaţii pe piaţa americană. Pentru a marca momentul BMW apus la cale chiar şi un teaser cu acest model, crescând foarte multaşteptările. Din păcate , modelul lansat nu este chiar atât despecial încât să sejustifice efortul de a pregăti printr-o acţiune de teasingprezentare propriu-zisă.

Lucrul cel mai special, aşa cum spune şinumele versiunii, este vopseaua Frozen Grey, care este de fapt grigrafit cu accente mate. Estesingura şansă de a avea o astfel de culoare pe un BMW. De asemenea,la capitolul caracteristici unicate vom trece şi interiorul Fox Red& Black din piele Novillo, care parcă nu este la fel de specialca şi nuanţa exterioară.

Cam aici se termină însă înşiruireaelementelor pe care un client la va primi, dacă îşi cumpără aceastăediţie specială, restul fiind o însumare a celor mai interesantedotări ale gamei M3. Vorbim astfel de Competition Kit, careînseamnă o suspensie mai fermă, coborâtă cu 10 mm, jante pe 19inchi speciale şi standard Electronic Damping Control, adică unmodul care permite controlul precis al suspensiei.

Motorul nu vine însă cu nici un fel decreştere a puterii sau optimizare şi este cuplat la transmisia DCT.BMW pune acest model la bătaie la un preţ de 77.600 $,adică mai mult cu 19.200$ decât versiunea standard şi cam cu 9.000dolari mai mult un model similar dar fără vopseauaspecială. Nu vor fiînsă oferite decât 30 de unităţi, dar totuşi vorbim de un model camprea scump pentru ce oferă.