BMW M5 şi M6 cu îmbunătăţiri

Autor: Silviu Draganescu 30 iul. 2008 Prezentări

Oglinzi mai mariInginerii germani sunt foarte productivi vara aceasta, cu numeroase lansări. Cu toate acestea, ei au mai avut timp să se ocupe şi de unele modificări minuscule la restul gamei. Astfel, versiunea M5 Sedan şi Touring, dar şi M6 Coupe şi Cabriolet vor beneficia de noul sistem iDrive, cu un buton de comandă redesanat şi un display de 8,8 inch.

De asemenea, navigaţia va permite acum afişarea hărţii full screen iar oglinzile au fost înlocuite de unele cu o suprafaţă mai mare. Că să vedeţi ce probleme aveau modelele M. Oglinzile erau prea mici. De parcă mai are sens să vezi toate modelele depăşite. O ultimă noutate disponibilă este şi culoarea Carbon Black, o vopsea metalizată.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide