BMW prezintă două maxi-scutere noi

C 600 Sport şi C650 GT sunt cele mai noi oferte ale BMW Motorrad, destinate celor ce caută soluţia optimă de transport urban.

BMW prezintă două maxi-scutere noi BMW prezintă două maxi-scutere noi

Evoluţia marilor aglomerări urbane obligă la o regândire a traficului, iar acest lucru înseamnă, în primul rând, redimensionarea vehiculelor pe care le folosim în oraş. Însă nu avem de ce să căutăm prea mult o soluţie a problemei, pentru că bătrânele scuterele câştigă din ce în ce mai mult teren. BMW Motorrad, filiala care se ocupă de produsele pe două roţi ale bavarezilor, tocmai a prezentat două modele gândite pesntru segmentu maxi-scuter: C600 Sport şi C650 GT.

Cele două scutere combină ţinuta de drum fermă, tipică unei motociclete, cu agilitatea şi flexibilitatea pe care numai un scuter le poate oferi în aglomeraţia marilor oraşe. Totuşi, diferenţele dintre cele două modele le fac să fie adresate unor clienţi cu nevoi distincte. C600 Sport va oferi o poziţie activă, prin organizarea ergonomică, de tip triunghi, a bordului, scaunelor, pecum şi a ghidonului.

Pe de altă parte, C 650 GT vine cu o abordare luxoasă a poziţiei de condus, oferind posibilitatea reglării spătarului, (care este şi mai proeminent decât în cazul lui C600 Sport) precum şi un parbriz de dimensiuni mărite. Propulsia va fi asigurată, însă, de un singur motor, respectiv de un 2 cilindri cu o capacitate de 647 cc şi o putere de 60 CP, la 7.500 rpm. Cuplul motor este de 66 Nm, iar acesta va ajunge la roată rin transmisia CVT, cu variaţie continuă.

Scuterele se vor încadra în norma de poluare Euro 4, datorită eşapamentului construit integral din inox, dotat cu un convertor catalitic de ultimă generaţie, precum şi cu un senzor de oxigen. Tabloul de bord oferă un LCD multifuncţional foarte lizibil, cât despre vizibilitatea exterioară. BMW C 600 Sport şi C650 GT vor oferi, în premieră, lumini de zi cu LED-uri. Fiecare model va beneficia de o gamă separată de culori, clienţii având de ales dintre trei nuanţe diferite pentru viitorul lor scuter.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.