Premiera  BMW Seria 5 cu ampatament lung

BMW Seria 5 LWB sau cu ampatament lung este o alternativă la BMW Seria 7 pentru piaţa chineză, o alternativă atât de apropiată ca dimensiuni încât sunt foarte aproape de a se confunda.

BMW Seria 5 LWB nu este un model global, ci doar adresat clineţilor chinezi, un public pentru care lungimea se pare că este foarte importantă. Astfel Seria 5 alungit măsoară de la bară la bară cu 14 centimetri mai mult decât versiunea standard de Seria 5, totalizând 5,07 metri. BMW Seria 5 LWB merge astfel pe reţeta precedentei generaţii care a fost extinsă tot cu 14 centimetri, care se vor vedea mai ales pe locurile din spate, oferind un confort mult îmbunătăţit.

Astfel se apropie periculos de mult de segmentul lui BMW Seria 7, nava amiral măsurând 5,07 metri, dar este un risc pe care BMW şi-l asumă această concurenţă fiind doar pe plan local, nu şi global. Este de admirat curajul BMW de a mai oferi un model care se apropie de specficul lui Seria 7 în China, a doua piaţă ca şi importanţă pentru limuzina de top bavareză. Există un precedent cu generaţia anterioară, care se pare că a avut succes.

Seria 5 LWB este fabricată în China, din raţionamente de taxe vamale, şi are doar trei motoare pe benzină şase în linie, cu o plajă de puteri între 204 CP şi 306 CP. Interiorul va oferi, de asemenea, un confort superior. Preţurile nu se cunosc încă, lansarea urmând să se consemneze la Salonul de la Beijing din luna Aprilie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.