BMW X1 - Informaţii oficiale

După ce mai multe poze şi-au făcut ieri apariţia pe Internet, BMW a dat publicităţii toate detaliile despre noul X1.

Un succes iminent?După ce a organizat un drive-test internaţional (impresii de la acesta pot fi citite în noul număr al revistei Promotor) în care maşina a rămas camuflată iar ziariştii au avut interdicţia de a fotografia interiorul, BMW a lansat în sfârşit o super galerie foto şi o serie de informaţii despren noul X1.

 

Producătorul german a decis să concureze şi în segmentul SUV-urilor compacte, direct cu Toyota RAV4 şi Volkswagen Tiguan, noul X1 venind în această clasă pentru a crea deja un segmenet premium.

Aspect dinamicPrezentat iniţial la Salonul Auto de la Paris de anul trecut sub forma lui Concept X1, noul BMW X1 nu ne pregăteşte prea multe surprize în materie de design, nici exterior, nici interior. Totul pare familiar.

Construit pe platforma tehnică oferită de Seria 3, BMW X1 se apropie totuşi ca dimensiuni de X3, fiind cu doar 11 cm mai mic, cu o lungime totală de 4,454 metri. În portbagaj capacitatea totală poate fi mărită de la 420 la 1350 de litri atunci când bancheta spate este rabatată.

Lansarea va avea loc în toamna acestui an, cu patru motoare, şi în premieră pentru gama X, va exista posibilitatea unei transmisii doar pe roţile din spate. Varianta diesel de 2.0 litri va avea 143, 177 sau 204 CP, singurul benzinar disponibil la lansare fiind un 3.0 litri de 258 CP, urmând să fie acompaniat în viitor şi de propulsoare cu patru cilindri.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.