Bob Lotus

Lotus îşi promovează aptitudinile în ceea ce priveşte aerodinamica şi materialele compozite prin reabilitarea unui bob al Royal Air Force (RAF).

Bob Lotus Bob Lotus

Bob LotusCând managerul echipei de bob RAF, locotenentul Craig Dickie, a apelat la inginerii de la Lotus pentru reparaţia bobului cu numeroase crăpături şi probleme, Mike Kimberley, Lotus Group Chief Executive a acceptat entuziasmat: "Lotus este un lider mondial în ceea ce priveşte dezvoltarea, cercetarea şi fabricarea materialelor compozite. Suntem bucuroşi că ni s-a dat oportunitatea de a demonstra talentul nostru în afara industriei auto. Reparaţiile efectuate sunt de o înaltă calitate, cu o menţinere a greutăţii la minim. Bobul a fost returnat forţelor aeriene ca nou."

Schema de culori a fost şi ea schimbată, noul bolid având acum un tandem de auriu şi verde, nuanţele specifice Lotus. În ceea ce priveşte performanţa, la prima competiţie la care a participat, bobul Lotus a reuşit să se claseze pe locul trei.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.