Bugatti Veyron GT - Primele informaţii

Potrivit unor informaţii oficiale condifenţiale următoarele cifre sunt legate de viitorul Veyron GT: 1350, 1380, 2,4, 2,2 şi 425.

Bugatti Veyron GT - Primele informaţii Bugatti Veyron GT - Primele informaţii

Să le luăm pe rând. 1350 CP. 1380 Nm. Acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 2,4 secunde, oprire de la 100 km/h la 0 în 2,2 secunde şi o viteză maximă de 425 km/h. Anunţul acesta trebuie să fie o lovitură majoră pentru toţi tunerii care în ultimul timp reuşiseră prin modificări majore să aducă maşini mai ieftine la performanţele unui Veyron.

Însă acum s-a cam terminat. Ceva care să bată un Veyron GT nu există şi nici nu cred că va exista. Şi domnule Caşuneanu, nu fiţi trist. Ştim că şoselele făcute de dumneavostră pot duce lejer 425 de km/h. Şi dacă vreţi să le testaţi la această viteză, Bugatti oferă pachetul GT ca upgrade la orice Bugatti deja vândut până acum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.