Cadillac CTS-V - 556 CP

Cei de la Cadilac sunt atât de mândri de modelul CTS-V încât şi-au propus să facă un clip toată povestea sa şi principalele realizări pe circuit, subliniind că este o maşină pentru bărbaţi adevăraţi.

Cadillac a dat publicităţii datele oficiale cu privire la puterea V8-ului de 6,2 litri supraalimentat montat sub capota lui CTS, cei 556 CP asigurând modelului american titlul de cel mai rapid sedan.

Puterea uzinei de forţă americane contribuie la o acceleraţie de pe loc până la prima sută de 3,9 secunde, timp ce asigură, conform americanilor, titlul de cel mai rapid sedan cu motor V8 din lume. Un sfert de milă este parcurs în 12 secunde, iar cuplul maxim de 747 Nm la 3800 rpm asigură un comportament foarte bun în aproape orice condiţii.

Iar asta nu e totul. Aşa cum vă prezentam aici, noul Cadillac ce pare că este cel mai rapid sedan în valoare absolută, cu un timp pe Nurburgring de 7 minute şi 59 de secunde. Impresionat. Aşteptăm replica germanilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.