ChangAn - Planuri de viitor

Dacă nu aţi auzit de el, o faceţi acum. Şi veţi mai auzi de el pentru că are un plan mare. Se numeşte 8321.

ChangAn - Planuri de viitor ChangAn - Planuri de viitor

Nu este prima oară când pomenim de acest constructor din China şi în mod sigur nu ultima oară. 8321 nu este numele vreunui model secret care va sparge Volkswagen Golf la vânzări. Sau Nissan GT-R pe Nurburgring. Ci repzintă planul chinezilor pentru anul 2010: 80.000 de automobile exportate, 300 de milioane de dolari venituri din acestea, 2 noi regiuni penetrate, SUA şi Europa şi 1 nou joint-venture.

Având în vedere faptul că în primul trimestru chinezii au reuşit să vândă în afara Chinei 16.000 de modele în 55 de ţări, planul lor pentru 2010 pare chiar realizabil. Să vedem ce vor zice şi europenii despre modelele lor.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.