Chevrolet Sail – rival pentru Sandero

Cu ocazia Salonului de la Beijing Chevrolet a prezentat versiunea hatchback a lui Chevrolet Sail, un model care pare să atenteze la cota cu lui Sandero.

Chevrolet Sail – rival pentru Sandero Chevrolet Sail – rival pentru Sandero

Chevrolet introduce între Spark şi Aveo , hatchback-ul Sali, un model care se vrea o propunere low-cost pentru pieţele emergente. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre Sadero, cele două modele urmând să rivalizeze pe pieţele emergente. Deocamdată nu s-au specificat pieţele unde acest model va fi lansat, dar ne aşteptăm la Asia, America Latina şi anumite ţări din Africa. Cel mai probabil, în Europa Sandero va scăpa de concurenţa acestui model.

Revenind la Sail, acest model are un design plăcut fără extravaganţe care respectă totuşi noua imagine de marcă Chevrolet, prin grila generoasă. Spre deosebire de versiunea sedan, lansată anterior acest model pare mai echilibrat şi mai convenţional şi preia doar două din motorizările prezente pe modelul în trei volume. Este vorba de un propulsor de 1.2 litri 16V S-TEC ce dezvoltă 87 CP, cuplat la o cutie cu 5 rapoarte manuală. Acest propulsor este disponibil încă de la lansare şi va fi precedat de propulsorul 1.4 S-Tec III ce dezvoltă 103 CP.

Preţul noului model va gravita în jur de 8.000 de euro, urmând să fie construit de Shanghai GM. Nu ştim când va ajunge model va ajunge şi pe alte pieţe, dar ştim că prin apariţia derivatului în două volume, Chevrolet Sail nu va fi noul Aveo sedan, aşa cum se specula cu ceva timp în urmă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.