Chrysler 200 Cabrio - lansat oficial

Unul dintre cele mai accesibile cabriolete cu patru locuri pe piaţa americană a fost Chrysler Sebring Convertible. Al cărui urmaş, Chrysler 200 Convertible, şi-a făcut, în sfârşit, apariţia. Dar, ciudat, nu la Salonul Auto Detroit 2011. Iată primele imagini oficiale.

Chrysler 200 Cabrio - lansat oficial Chrysler 200 Cabrio - lansat oficial

Probabil cel mai surprinzător lucru la noul Chrysler 200 Convertible este faptul că nu a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Detroit 2011. De fapt, americanii au dat publicităţii doar primele imagini oficiale cu urmaşul lui Sebring Convertible, restul informaţiilor urmând a ne parveni mai târziu.

De la prima vedere este clară legătura cu berlina Chrysler 200, lansată la sfârşitul lui 2009, partea frontală având acelaşi look elegant şi cuminte, cu faruri rotunjite şi o grilă imensă. La fel ca în cazul berlinei 200, vorbim de fapt de un facelift al lui Sebring, care presupune şi schimbarea denumirii.

Dar şi modificări tehnice, suspensia fiind revizuită în întregime pentru a-i conferi maşinii o ţinută mai bună de drum. La nivelul motorizărilor, pe piaţa nord-americană Chrysler 200 Convertible va fi oferit cu două motoare pe benzină: un patru cilindri de 2,4 litri şi 173 CP, precum şi un V6 Pentastar, de 3,6 litri şi 283 CP, ambele cuplate la o cutie automată cu 6 trepte.

Chrysler 200 Convertible va fi prezent şi pe plan european, urmând a-şi face debutul la Salonul Auto Geneva 2011 ca... model Lancia. Se vehiculează denumirea de Lancia Flavia Cabriolet, dar încă acest lucru nu a fost confirmat oficial. Suntem curioşi ce gamă de motoare va oferi modelul european şi, mai ales, la ce preţuri va fi pus în vânzare începând din primăvara lui 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.