Chrysler 200 Cabrio - lansat oficial

Unul dintre cele mai accesibile cabriolete cu patru locuri pe piaţa americană a fost Chrysler Sebring Convertible. Al cărui urmaş, Chrysler 200 Convertible, şi-a făcut, în sfârşit, apariţia. Dar, ciudat, nu la Salonul Auto Detroit 2011. Iată primele imagini oficiale.

Chrysler 200 Cabrio - lansat oficial Chrysler 200 Cabrio - lansat oficial

Probabil cel mai surprinzător lucru la noul Chrysler 200Convertible este faptul că nu a fost prezentat în premieră mondialăla Salonul Auto Detroit2011. De fapt, americanii au datpublicităţii doar primele imagini oficiale cu urmaşul luiSebring Convertible, restul informaţiilor urmând a ne parvenimai târziu.

Chrysler 200 Convertible, urmasul lui Sebring Convertible, nu a fost prezentat la Detroit 2011

De la prima vedere este clară legătura cuberlina Chrysler 200, lansată la sfârşitul lui2009, partea frontală având acelaşi look elegant şicuminte, cu faruri rotunjite şi o grilă imensă. La fel ca în cazulberlinei 200, vorbim de fapt de un facelift al lui Sebring, carepresupune şi schimbarea denumirii.

Dar şi modificări tehnice, suspensia fiind revizuită înîntregime pentru a-i conferi maşinii o ţinută mai bună de drum. Lanivelul motorizărilor, pe piaţa nord-americană Chrysler 200Convertible va fi oferit cu două motoare pe benzină: unpatru cilindri de 2,4 litri şi 173 CP, precum şi un V6 Pentastar,de 3,6 litri şi 283 CP, ambele cuplate la o cutie automată cu 6trepte.

Chrysler 200 Convertible va fi prezent şi pe plan european,urmând a-şi face debutul la Salonul Auto Geneva 2011 ca...model Lancia. Se vehiculează denumirea de Lancia FlaviaCabriolet, dar încă acest lucru nu a fost confirmat oficial. Suntemcurioşi ce gamă de motoare va oferi modelul european şi, mai ales,la ce preţuri va fi pus în vânzare începând din primăvara lui2012.

Chrysler 200 Convertible va ajunge in Europa cel mai probabil ca Lancia Flavia Cabrio