Citroen C3 Picasso Mini MPV

Autor: Silviu Draganescu 11 sept. 2008 Prezentări

Citroen C3 PicassoNoua creaţie a celor de la Citroen, C3 Picasso, va intra în bătălie cu Opel Meriva, Renault Modus sau Nissan Note începând cu sfârşitul acestui an şi este al treilea model din gama constructorului francez ce va purta numele de Picasso. Construit pe platforma tehnică a lui Peugeot 207, monovolumul ne oferă câteva detalii estetice ce le vom regăsi şi la viitoarea generaţie C3, programată să apară anul viitor.

Precum rudele de nume, C3 Picasso oferă un spaţiu interior generos, graţie unei lungime exterioare de puţin peste 4 metri. Motorizările sunt asigurate de două propulsoare pe benzină, de 1,4 litri şi 95 CP şi un 1,6 litri de 120 CP, în timp ce dieselul tot de 1,6 litri vine în variante de putere de 90 şi 110 CP.

VEZI TOATE ANUNŢURILE CITROEN.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide