Citroen C3 Picasso Mini MPV

Iată un nou set poze cu noul monovolum de clasă mică Citroen, ce va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris.

Citroen C3 Picasso Mini MPV Citroen C3 Picasso Mini MPV

Citroen C3 PicassoNoua creaţie a celor de la Citroen, C3 Picasso, va intra în bătălie cu Opel Meriva, Renault Modus sau Nissan Note începând cu sfârşitul acestui an şi este al treilea model din gama constructorului francez ce va purta numele de Picasso. Construit pe platforma tehnică a lui Peugeot 207, monovolumul ne oferă câteva detalii estetice ce le vom regăsi şi la viitoarea generaţie C3, programată să apară anul viitor.

Precum rudele de nume, C3 Picasso oferă un spaţiu interior generos, graţie unei lungime exterioare de puţin peste 4 metri. Motorizările sunt asigurate de două propulsoare pe benzină, de 1,4 litri şi 95 CP şi un 1,6 litri de 120 CP, în timp ce dieselul tot de 1,6 litri vine în variante de putere de 90 şi 110 CP.

VEZI TOATE ANUNŢURILE CITROEN.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.