Covini C6W - Intrare în producţia de serie

Această "omidă" cu mai multe picioare va intra în curând în producţia de serie, urmând să fie o maşină cu adevărat exclusivistă.

Covini C6W - Intrare în producţia de serie Covini C6W - Intrare în producţia de serie

30 de ani s-a lucrat la acest concept, creatorul lui, Ferruccio Covini prezentându-şi prototipul la Geneva Motor Show în 2004. Covini C6W, prescurtare parţială de la 6 wheels, este un supercar cu două locuri ce va intra în producţie de anul viitor şi se va distinge de restul competitorilor prin intermediul celor 4 roţi directoare.

Puterea este asigurată de un V8 de 4,2 litri ce dezvoltă 420 CP la 6400 rpm şi un cuplu de 470 Nm la 2700 rpm, fiind transmisă roţilor din spate prin intermediul unei cutii de viteze cu şase trepte. Greutatea de doar 1150 de kilograme îi va asigura bolidului o acceleraţie fulminantă, combinată cu o viteză maximă de 300 km/h.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.