Dacia Logan - Noua generaţie

Francezii de la AutoPlus anunţă că Dacia pregăteşte lansarea a patru noi proiecte în viitorul apropiat.

Dacia Logan - Noua generaţie Dacia Logan - Noua generaţie

Vorbim în primul rând despre Dacia Duster, mult aşteptatul SUV românesc, care îşi va face debutul oficial la Salonul Auto de la Geneva, primele detalii urmând a fi disponibile deja de la finalul acestui an. În al doilea rând, Dacia ne pregăteşte noua generaţie Logan, un model mai mare, o maşină pe care francezii de la AutoPlus o văd ca pe un Renault Fluence într-o versiune mai ieftină. Cu un preţ de 14.000 de euro în Franţa, modelul ar putea să fie lansat de la jumătatea lui 2011.

Nici Dacia Sport se pare că nu a fost uitată, francezii având încă în calcul un model coupe cu forme apetisante şi performanţe excelente, toate la un preţ de pornire de 11.000 de euro. Lansarea ar fi programată pentru finalul lui 2011. Doi ani mai târziu, Dacia se va putea lăuda în final cu modelul cu 5000 de euro, o micuţă citadină care se va adapta perfect nevoilor urbane.

Până în momentul de faţă, singurul lucru cert este Dacia Duster, însă extinderea gamei constructorului român este inevitabilă. În ce măsură se va face prin realizare unor modele precum cele de mai sus, rămâne de văzut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.