Dacia monovolum şi utilitară de anul viitor

Dacia va lansa anul viitor două noi modele, un monovolum şi o utilitară, evenimente confirmate astăzi la prezentarea strategiei grupului Renault.

Dacia monovolum şi utilitară de anul viitor Dacia monovolum şi utilitară de anul viitor

"2016 - Drive The Change". Acesta este titlul sub care s-a desfăşurat evenimentul de astăzi, prin care Renault şi-a arătat intenţiile pentru următorii 5 ani. Printre acestea, regăsim şi confirmarea a două noi modele ce vor fi lansate sub marca Dacia. Vorbim în primul rând despre J92, mult aşteptatul monovolum, cu dimensiuni asemănătoare cu cele ale modelului Scenic de la Renault. Şi precum acesta, şi Dacia va avea două versiuni: cu 5 şi cu 7 locuri.

Al doilea model lansat, va fi unul de tip utilitară, un vehicul comercial uşor, asemănător cu Renault Kangoo, cu modificări mult mai importante decât cele regăsite astăzi pe un simplu Logan Van. Precum se poate vedea, gama Dacia se maturizează, şi trece de la adaptări ale aceluiaşi model, la exemplare independente, chiar dacă numărul de piese folosite în comun va fi cel mai probabil mai mare ca oricând.

Toate aceste informaţii ne duc însă la o altă întrebare: dacă Dacia are două noi modele pregătite pentru anul viitor, când se va lansa înlocuitorul actualei generaţii Dacia Logan? Cum 2013 ar înseamna o carieră de 9 ani pentru celebrul model românesc, ne aşteptam ca viitorul Logan să-l vedem chiar spre sfârşitul acestui an. Sau cel puţin primele detalii despre el să le avem până în 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.