Dacia SUV - Primele imagini neoficiale

Constructorul român a început "oficial" campania de promovare a noului model cu un set de poze postate evident, "neoficial", pe cea mai mare comunitate a posesorilor Dacia.

Dacia SUV - Primele imagini neoficiale Dacia SUV - Primele imagini neoficiale

Mai exact vorbim de Daciaclub.ro, locul unde oficialii Dacia "aruncă" prin intermediul unor utilizatori care din întâmplare au vise sau prieteni ce lucrează prin judeţul Argeş diverse informaţii şi poze cu privire la noile modele. În contextul actualei crize economice, probabil au considerat că este necesar ca nivelul de interes asupra modelelor româneşti să fie puţin crescut.

Şi ne-au oferit un set de poze preluate direct din programul CATIA, ce lasă la vedere câteva detalii cu privire la noul model Dacia SUV: o uşă de sandero, un design general cu legătura apropiată de Logan MCV şi stopuri spate noi. Având în vedere lansarea programată pentru anul viitor, cel mai probabil există deja şi modele reale. Momentan însă, Dacia nu vrea să ştim cum arătă acestea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.