Daihatsu Copen Ultimate S Edition

Daihatsu Copen, cel mai ieftin roadster din lume primeşte câteva modificări înainte de ieşirea din scenă, devenind acum cel mai ieftin roadster din lume, cu scaune Recaro.

Daihatsu Copen Ultimate S Edition Daihatsu Copen Ultimate S Edition

Daihatsu Copen este un roadster care în Europa poate fi cumpărat de la 15.000 de euro, în aceşti bani venind cu un acoperiş metalic retractabil, ceea ce îl face singurul model de acest gen atât de accesibil. Este totuşi un automobil cât se poate de rudimentar, fiind la fel de bine dotat în versiunea standard ca şi un Logan de bază. Din acest motiv în Europa nu este mai deloc popular, în Asia având ceva mai mult succes.

Roadsterul de buzunar (doar 3,4 m lungime) este însă pe cale de a ieşi din producţie şi japonezii îi acordă un ultim bis, o versiune Ultimate S. Aceasta vine cu o dotare pe care toţi ne-am dori pe maşinile noastre, scaune Recaro acoperite cu Alcantara, chiar dacă în Japonia acolo unde se lansează această nouă variantă, Copen vine cu u motor de 660 cmc care dezvoltă 64 CP, cuplat la o manuală cu 5 rapoarte sau una automată cu 4.

Şi dotările sport nu se opresc aici, Copen Ultimate vine cu jante BBS şi volan Momo. Este foarte interesant cum acest automobil vine cu asemenea delicii pentru şofer în condiţiile în care nici radio nu are în versiunea de serie. Nu ştim cât costă această versiune însă nu prea ne putem cine ar putea cumpăra un automobil atât de contrastant…

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.