Daihatsu Copen Ultimate S Edition

Daihatsu Copen, cel mai ieftin roadster din lume primeşte câteva modificări înainte de ieşirea din scenă, devenind acum cel mai ieftin roadster din lume, cu scaune Recaro.

Daihatsu Copen Ultimate S Edition Daihatsu Copen Ultimate S Edition

Daihatsu Copen este un roadster care în Europa poate ficumpărat de la 15.000 de euro, în aceşti bani venind cu un acoperişmetalic retractabil, ceea ce îl face singurul model de acest genatât de accesibil. Estetotuşi un automobil cât se poate de rudimentar, fiind la fel debine dotat în versiunea standard ca şi un Logan de bază. Din acestmotiv în Europa nu este mai deloc popular, în Asia având ceva maimult succes.

Scaune Recaro

Roadsterul de buzunar (doar 3,4 m lungime) este însă pe cale de a ieşi din producţie şi japonezii îi acordă unultim bis, o versiune Ultimate S. Aceasta vine cu o dotare pe caretoţi ne-am dori pe maşinile noastre, scaune Recaro acoperite cuAlcantara, chiar dacă în Japonia acolo unde se lansează aceastănouă variantă, Copen vine cu u motor de 660 cmc caredezvoltă 64 CP, cuplat la o manuală cu 5 rapoarte sau una automatăcu 4.

Şi dotărilesport nu se opresc aici, Copen Ultimate vine cu jante BBS şi volanMomo. Este foarte interesant cum acest automobil vine cu asemeneadelicii pentru şofer în condiţiile în care nici radio nu are înversiunea de serie. Nu ştimcât costă această versiune însă nu prea ne putem cine ar puteacumpăra un automobil atât de contrastant…