Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition

Uitaţi tot ce ştiaţi despre Hummer şi SUV-urile militare opulente, cum era şi de aşteptat, ruşii ne prezintă cea mai scumpă maşinărie offroad blindată.

Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition

Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition se bazează pe modelul Dartz Kombat, o replică rusească a capitalistului Hummer. Dar, spre deosebire de SUV-ul american, interpretarea sovietică este probabil singurul model tot-teren care vine cu diamante încrustate în ceasurile de bord şi aur în jurul geamurilor ca dotări standard. Vă întrebaţi cine ar putea să facă un asemenea exces automobilistic? Este vorba de Russo-Baltique, una dintre primele companii ruseşti care au produs automobile şi constructorul care a produs maşini blindate pentru Ţarul Nicolae şi Vladimir Lenin.

Acest automobil prin somptuozitatea intrinsecă este, fără îndoială, o ţintă în mişcare, dar ruşii s-au gândit şi la asta şi vine cu un strat de Kevlar pe întreaga caroserie, geamuri securizate, podea dublă împotriva atacurilor cu grenade şi un motor V8 de 536 CP, pentru o evadare în trombă. Iar pentru ca ocupanţii să se simtă cu adevărat bine în interior sunt oferite 3 sticle din cea mai fină vodkă.

Preţul pentru acest monstruozitate opulentă este de doar 1.450.000 $. Pare enorm, dar cu siguranţă se vor găsi destuli moguli sovietici care să îl cumpere cu banii jos. Debutul oficial se va face însă la exclusivista expoziţie auto Top Marques din Monaco.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.