Premiera  Ferrari 458 Italia pe viu la Frankfurt 2009

Cum altfel poţi descrie o maşină ca Ferrari 458 Italia, care degajă nu doar sex-appeal, ci şi multe emoţii şi adrenalină?!

Prezentarea din cadrul Salonului Auto Frankfurt 2009 a noului Ferrari 458 Italia a fost fastuoasă, printre prezentatorii maşinii regăsindu-se şi Michael Schumacher. Liniile maşinii sunt foarte reuşite, iar partea frontală este cea mai agresivă întâlnită până acum la un Ferrari. Motorul V8 are 4,5 litri şi dezvoltă 570 CP, fiind cuplat la o cutie de viteze secvenţială cu dublu ambreiaj, din Formula 1. Raportul de 2,42 kg/CP îi conferă maşinii un comportament fabulos, dar şi super-performanţe: suta în 3,4 secunde şi viteză maximă de 325 km/h.

VEZI NOUL FERRARI 458 ITALIA LIVE LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.