Ferrari 599 GTB şi în versiunea Spider

Deşi ordinea este puţin atipică, după versiunea superperformantă, Ferrari 599 GTB îşi va primi şi versiunea Spider, tot ca o serie limitată.

Ferrari 599 GTB şi în versiunea Spider Ferrari 599 GTB şi în versiunea Spider

Cam anul trecut pe vremea asta fotografii spion surprindeau un Ferrari 599 GTB camuflat înpartea superioară a cabinei, lăsându-ne să înţelegem că este vorbade o versiune spider. Ulterior media a uitat de acest proiect, darLuca Montezemolo, şeful Ferrari, a anunţat ieri că în luna augustvom vedea versiunea finală a acelui model aflat în teste în Cehiaîn acea perioadă.

Dacă văîntrebaţi de ce vine atât de târziu o asemenea variantă decaroserie, răspunsul este pentru că acel model va fi oediţie specială, cam aşa cum a fost predecesorul Ferrari 575 Superamerica. Montezemoloanunţă şi că acest model vapurta un nume "romantic". Lansarea nu este foarte îndepărtată şiconstructorul italian va profita de întrunirea constructorilor delux de la Pebble Beach din luna august pentru a îşi arăta nouacreaţie.

În contrapartidăpentru că ni se va arăta un model pe care nu îl anticipam,şeful Ferrari a anunţat că unul pe care îl aşteptam ,Ferrari 458 Scuderia, nu va exista. Italianul motivează căar fi foarte greu să mai îmbunătăţească ceva la 458 Italia. Darpoate este doar o strategie să ne deturneze atenţia şi apoi să îlscoată din pălărie.