Fiat 500 "DIESEL" - ediţie specială

Dacă nu vă era cunoscut motto-ul casei de design DIESEL acum este momentul să aflaţi că el se va regăsi şi pe Fiat 500. Bravul 500 sau atipicul 500?

Fiat 500 "DIESEL" - ediţie specială Fiat 500 "DIESEL" - ediţie specială

Fiat 500 DIESEL cu etiere în galbenEdiţia specială a citadinei italiene va purta amprenta designerilor de la DIESEL, cu toate că această casă de design nu este una obişnuită cu producătorii auto, ci mai degrabă cu cei de haine. Capacele roţilor şi schimbătorul de viteze, sunt doar două dintre locurile în care va apărea simbolul DIESEL. Dispozitivul de frânare cu etriere de culoare galbenă, părţile cromate de pe portiere şi spoilerul faţă, precum şi jantele personalizate sunt câteva embleme ale DIESEL.

 

 

 

Interior bine finisatExteriorul modelului va fi disponibil în trei culori: verde măsliniu, negru şi brun. Interiorul a fost şi el modificat, scaunele primind o tapiserie din denim. Ediţia specială, limitată la 10.000 de unităţi, va fi disponibilă cu trei motorizări: 1.2 litri şi 69 CP, 1.4 litri şi 100 Cp dar şi motorul turbo diesel Multijet de 1.3 litri şi 75 CP. Preţurile unui astfel de model vor varia între 15.000 euro şi 17.000 euro. Oare asocierea dintre cele două branduri a reuşit să dea naştere unui Fiat 500 mai "brav" decât Abarth

VEZI TOATE ANUNŢURILE FIAT
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.