Fiat Uno se întoarce după 15 ani

Fiat a pregătit o nouă generaţie Uno, micuţul model italian urmând să fie asamblat pentru început în America de Sud.

Fiat Uno se întoarce după 15 ani Fiat Uno se întoarce după 15 ani

Interior modernProgramat pentru o prezentare oficială pe 4 mai, Fiat Uno se pare că a ajuns pe internet cu câteva zile înainte. Cel mai mic model italian va avea o lungime de 3,77 metri, o lăţime de 1,64 metri şi o înălţime de 1,49 metri. Portbagajul va avea un volum de 290 de litri. Nu va lipsi evident nici versiunea "Cross", cu bandouri de plastic impunătoare şi o suspensie ce ridică garda la sol.

Motorizările vor fi asigurate de un motor de 1 litru de 70 Cp şi 91 Nm plus un 1,4 de 95 CP şi 121 Nm. Din 2011, noul Fiat Uno, cu mici modificări de ordin stilistic va fi asamblat şi în fabrica Zastava din Serbia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.