Ford Fiesta merge în SUA

Aşa va fi denumită o maşină atât de mică în ţara giganţilor. Dar măcar consumă puţin.

Ford Fiesta merge în SUA Ford Fiesta merge în SUA

Diferente minimeModelul de un mare succes în Europa este adus acum şi în Statele Unite ale Americii, acolo unde a fost zărit fară nici un fel de camuflaj în parcarea de la un Buger King. Din ce se poate vedea, diferenţele exterioare sunt minime faţă de versiunea europeană, designerii americani fiind foarte mulţumiţi de modul în care arată.

În ceea ce priveşte motorizarea, inginerii care se aflau cu maşina au declarat că se pregăteşte o surpriză. Ce să fie oare? Un V6 capabil să urnească din loc maşina plină cu 4 americani supraponderali? Remarcaţi faptul că versiunea în două uşi nu a fost surprinsă în teste, probabil pentru că nu se va comercializa. Accesul la locurile din spate prin portbgaj a fost considerat probabil cam nesatisfăcător.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.