Ford Grand C-Max - Informaţii oficiale

Ford a preluat reţeta de două monovolume în clasa compactă şi a lansat la scurt timp după prezentarea noului C-Max şi versiunea Grand.

Usa culisantaCu doar câteva zile înainte lansării oficiale de la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Ford Grand C-Max a ajuns pe internet prin intermediul unor prime fotografii mai mult decât relevante. Din ce se poate observa, modificările faţă de versiunea de bază C-Max constau într-un ampatament mai mare plus un acoperiş mai înalt în partea din spate pentru a acomoda un al treilea rând de pasageri.

Designul exterior dar şi interior este şi el preluat de la versiunea cu 5 locuri, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru gama de motorizări. Mai multe detalii însă în câteva zile.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.