Ford Transit la Craiova din 2010?

Potrivit publicaţiei britanice Times Online, activitatea singurei fabrici Ford din Marea Britanie (Southampton) este pusă în pericol de competiţia cu uzinele deţinute de constructorul american în România şi Turcia.

Ford Transit la Craiova din 2010? Ford Transit la Craiova din 2010?

Singurul vehicul pe care îl produce uzina din Southampton este cel comercial, Transit, pentru care Ford a lansat recent o competiţie internă între fabricile din Europa. Ofertele acestora vor fi evaluate în septembrie, a declarat un purtător de cuvânt al Ford, adăugând că nu a fost luată nici o decizie privitor la viitorul fabricii din Marea Britanie.

Potrivit presei britanice, care citează un document intern al directorului Ford Southampton, Martin Chapman, grupul american a ajuns la concluzia că nivelul actual al producţiei la fabrica britanică poate fi menţinut doar cu mare dificultate, pe fondul “unui cumul de factori economici şi operaţionali”. Unitatea de poducţie a Ford din Southampton este ultima din Marea Britanie şi produce circa 80.000 de vehicule pe an, având 1.100 de angajaţi. Mai multe detalii puteţi citi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.