Fostul Spark va avea şi versiune pseudo-crossover

În China, precedenta versiune a lui Chevrolet Spark continuă să fie produsă de alianţa SAIC-GM-Wuling. Ba chiar apar noi versiuni, cum va fi şi acest pseudo-crossover, Chevrolet Spark Cross.

Fostul Spark va avea şi versiune pseudo-crossover Fostul Spark va avea şi versiune pseudo-crossover

Pe piaţa chineză, noul Chevrolet Spark va fi lansat cu ocazia Salonului Auto Pekin 2010. Dar asta nu înseamnă că precedenta generaţie, care încă înregistrează vânzări foarte bune, va ieşi la pensie.

Tot cu ocazia salonului auto chinezesc, joint-venture-ul SAIC-GM-Wuling va prezenta publicului o nouă versiune a precedentului Chevrolet Spark. Aceasta va fi una în stil pseudo-crossover (la fel ca Dacia Sandero Stepway) şi se va numi Spark Cross.

Chevrolet Spark Cross - in stil Dacia Sandero Stepway

După cum era de aşteptat, Spark Cross va avea un kit exterior suplimentar: pasajele roţilor mai mari şi din plastic negru, spoilere redesenate, cu "scuturi" din plastic sau bare de amarare pe acoperiş.

Chevrolet Spark Cross, mai personalizat

Paleta de culori pentru caroserie va fi îmbogăţită, pentru ca micul Spark Cross să atragă cât mai multe priviri, iar interiorul va fi garnisit şi el cu tapiţerii speciale sau inserţii colorate din plastic.

Motorul rămâne acelaşi, un 1,2 litri de 86 CP, iar preţul se va cifra în jurul valorii de 50.000 yuan (aproximativ 5.500 euro).

Cu alte cuvinte, iată, în sfârşit, Matiz-ul life-style! Pe care nu cred că îl aşteptau prea mulţi. Mai interesant şi mai pragmatic pare e-Spark, Matiz-ul electric de pe piaţa indiană, care urmează să fie lansat în producţia de serie înceopând cu 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.