Geely prezintă la Pekin 2010 două coupe-uri

Chinezii de la Geely tatonează terenul cu maşini coupe, iar la Salonul Auto Pekin 2010 vom avea parte chiar de două astfel de modele: Tiger şi Star.

Geely prezintă la Pekin 2010 două coupe-uri Geely prezintă la Pekin 2010 două coupe-uri

Geely Tiger aproape de serieDespre Geely Tiger (sau Emgrand GT) nu putem spune că este o noutate absolută - a apărut pentru prima oară sub forma lui GT Concept la Salonul Auto Beijing 2008, fiind o propunere îndrăzneaţă şi cu evidente caracteristici chinezeşti (culmea, nu plagiate!). O versiune uşor modificată şi-a făcut apariţia şi la Salonul Auto Shanghai 2009, noua denumire fiind Tiger GT de această dată.

Denumire care se păstrează şi la acest nou model - despre care încă nu se ştie dacă e chiar modelul de serie sau un nou pas, tot la rangul de concept. Estetic, nu apar modificări majore, ci doar unele mici detalii sunt regândite, cum ar fi evacuările şi spoilerul spate.

Motorizarea încă nu a fost stabilită, în discuţii fiind un V6. Dar, după preluarea Volvo de către Geely, nu ar fi exclus să vorbim de un motor turbo în patru cilindri, preluat de pe modelele suedeze.

Geely GS - coupe mai micTot la Pekin 2010, Geely va prezenta un coupe mai mic, un urmaş al lui Gleagle Chinese Dragon. Deşi platforma tehnică se pare că va rămâne aceeaşi, noul model, denumit Geely Gleagle GS, va avea un design schimbat radical, în genul fratelui mai mare Tiger.

Deocamdată, nici o informaţie despre motorizările acestui model, care nu ar fi exclus să împrumute, până la urmă, platforma tehnică de la Volvo C30.

Rămâne la latitudinea voastră să decideţi dacă aceste modele sunt originale sau plagiază altele deja cunoscute.

VEZI IMAGINI CU MODELELE GEELY COUPE LA PEKIN 2010

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.