GM vrea să reducă numărul platformelor cu 50%

După ce dai mâna cu falimentul începi să devii mai prudent şi mai înţelept. GM doreşte să pună capăt desfrâului reprezentat de numărul mare de platforme şi motorizări.

GM vrea să reducă numărul platformelor cu 50% GM vrea să reducă numărul platformelor cu 50%

Acum când au ajuns primul producător mondial, GM doreşte să vadă şi ceva mai mult profit acumulat în conturi. Prin urmare au decis ca în următorii ani să reducă numărul platformelor tehnice şi propulsoarelor din gamă la jumătate. Mai exact de la 30 de platforme cât utilizează în prezent, în 2018 GM doreşte să ajungă doar la 14. De aici şi economii uriaşe în ceea ce priveşte dezvoltarea unor modele noi, dar şi posibilitatea de a le poziţiona mai uşor pe piaţă. GM susţine că astfel vor reuşi şi îmbunătăţirea calităţii printr-un control mai riguros al procesului de producţie. Aceiaşi politică este urmărită şi în privinţa propulsoarelor. De la 20 de motorizări în prezent, în 2018 se speră a se ajunge doar la 10.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.