Honda CR-V Facelift - Informaţii oficiale

Honda CRV se pregăteşte pentru un facelift, mai multe informaţii oficiale urmând să fie furnizare pe 17 septembrie.

Honda CR-V Facelift - Informaţii oficiale Honda CR-V Facelift - Informaţii oficiale

SUV-ul compact al producătorului japonez Honda a ajuns aproape de jumătatea duratei de viaţă iar un facelift era deja iminent. Modificările exterioare sunt la prima vedere minore, iar în ceea ce priveşte cele de tip tehnic, detaliile sunt momentan necunoscute. Tot ce ştim este că motorul diesel de 2.2 litri va dezvolta 150 CP, cu 10 mai mult decât până acum.

Honda a dat publicităţii o singură poză şi ne-a informat că vom afla mai multe pe 17 septembrie. Tot atunci este şi prima zi pentru public a Salonului Auto de la Frankfurt, astfel încât ne aşteptăm la o prezenţă a noii Honda CRV în pavilioanele germane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.