Hyundai i30 facelift – imaginile oficiale

Hyundai i30 este cuprins de curentul de design “Fluidic Sculpture” rezultatul fiind versiunea din imaginile alăturate.

Hyundai i30 facelift – imaginile oficiale Hyundai i30 facelift – imaginile oficiale

Hyundai încearcă să îşi construiască o imagine de marcă în jurul conceptului Fluidic Sculpture, cel mai bine evidenţiat pe modelul Hyundai ix35 şi perpetuat pe viitorul Hyundai Elantra (Avante). Coreenii direcţionează atfel şi cel mai bine vândut model în Europa, hatch-ul Hyundai i30, către acest nou limbaj. Schimbările îi oferă o personalitate mai puternică compactei i30, în partea frontală spoilerul şi grila având un desen mult mai dinamic şi blocurile optice vin pe fundal negru.

Partea posterioară este uşor redesenată suportând mici modificări în partea inferioară a spoilerului, acolo unde se regăseşte spaţiul pentru plăcuţa de înmatriculare. Semnalizatoarele au fost mutate de pe aripile faţă pe oglinzi, fiind astfel mai vizibile. Ansamblu modificărilor, mai ales în partea frontală, aduc un plus de 3 cm în lungime, o creştere pe care o putem numi artificială.

i30 facelift

Din punct de vedere tehnic, marea noutate este reprezentată de dotarea tuturor versiunilor cu sistemul start-stop ceea ce implică automată consum mai mic pentru toată gama. De asemenea garanţia a fost crescută de la 3 la 5 ani. Lansarea oficială a acestui model se va consemna la Salonul de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.