Hyundai i30 facelift – imaginile oficiale

Hyundai i30 este cuprins de curentul de design “Fluidic Sculpture” rezultatul fiind versiunea din imaginile alăturate.

Hyundai i30 facelift – imaginile oficiale Hyundai i30 facelift – imaginile oficiale

Hyundai încearcă să îşi construiască o imagine de marcă în jurulconceptului Fluidic Sculpture, cel mai bine evidenţiat pe modelulHyundai ix35 şi perpetuat pe viitorul Hyundai Elantra (Avante).Coreenii direcţionează atfel şi cel mai bine vândut model înEuropa, hatch-ul Hyundai i30, către acest nou limbaj. Schimbărileîi oferă o personalitate mai puternică compactei i30, în parteafrontală spoilerul şi grila având un desen mult mai dinamic şiblocurile optice vin pe fundal negru.

Partea posterioară este uşor redesenată suportând micimodificări în partea inferioară a spoilerului, acolo unde seregăseşte spaţiul pentru plăcuţa deînmatriculare.Semnalizatoarele au fost mutate de pe aripile faţă pe oglinzi,fiind astfel mai vizibile. Ansamblu modificărilor, mai ales înpartea frontală, aduc un plus de 3 cm în lungime, o creştere pecare o putem numi artificială.

i30 facelift

Dinpunct de vedere tehnic, marea noutate este reprezentată dedotarea tuturor versiunilor cu sistemul start-stop ceea ce implicăautomată consum mai mic pentru toată gama. De asemeneagaranţia a fost crescută de la 3 la 5 ani. Lansarea oficială aacestui model se va consemna la Salonul de laParis.